Middelharnis-homepage
Renovatie schuur Busch en Dam Kok Dak en Wand

Stal renoveren

Is uw stal aan renovatie toe? Dan is dit hét moment om te investeren!

Goed geregeld


Meer dan 10 jaar ervaring, waardoor u verzekerd bent van vakmanschap.

Kostenbesparend & duurzaam


Verduurzaam uw dak en bespaar voor meer dan €1.000 per jaar aan energie- en stookkosten.

Betrouwbare partner


Meer dan 100 tevreden klanten gingen u al voor. Bekijk onze projecten.

Volledig maatwerk


Uw wensen staan centraal. Onze experts hebben uw aandacht voor de volle 100% tijdens een gratis adviesgesprek.

Stal renoveren

Is uw stal aan renovatie toe? Dan is dit hét moment om te investeren in duurzame oplossingen, waarmee u op de lange termijn kosten bespaart. Met de juiste dak- en wandbekleding, geleverd en geplaatst door de specialist, is uw stal beter geïsoleerd en oogt uw pand weer als nieuw. Kok Dak & Wand is expert in hoogwaardige dak- en wandbekleding die de efficiëntie en levensduur van uw stallen verhoogt. Met flexibele, modulaire oplossingen spelen we in op veranderende behoeften in de landbouwpraktijk. Bescherming tegen weer en een optimale leef- of opslagomgeving zijn onze prioriteiten. Meer weten? Lees hieronder verder of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom uw stal renoveren?

Soms is het in één oogopslag duidelijk dat een stal aan renovatie toe is. Als het dak telkens op nieuwe plekken lekkage vertoont, is het dak van de stal renoveren de enige oplossing. Hetzelfde geldt voor de geval en de wand: bij zichtbare slijtage of schade, die met reparaties niet meer weg te werken valt, is renovatie het beste alternatief voor sloop en nieuwbouw.

Er zijn echter meer redenen om uw stal te willen renoveren:

Veranderende regelgeving

Nieuwe normen met betrekking tot lichtinval en luchtkwaliteit voor dieren, evenals aangescherpte arboregels voor agrarische werkomgevingen, kunnen uw stal plotseling verouderd maken. Renovatie kan helpen om aan de actuele regelgeving te voldoen.

Besparing op energiekosten:

In agrarische activiteiten, zoals veeteelt, fokkerij en melkveehouderij, speelt climate control een cruciale rol. Een goed geïsoleerde stal vereist minder energie voor verwarming, koeling en het handhaven van een optimale luchtkwaliteit. Renovatie kan dus bijdragen aan aanzienlijke besparingen op energiekosten.

Optimalisatie van efficiëntie en functionaliteit:

Stallen zijn vaak het kloppende hart van agrarische activiteiten. Een goed ontworpen en efficiënt ingerichte stal kan de algehele operationele efficiëntie vergroten. Bij renovatie kunnen we de lay-out verbeteren, nieuwe technologieën implementeren en de ruimte beter aanpassen aan de specifieke behoeften van uw agrarische activiteiten. Dit kan de productiviteit verhogen, het werk gemakkelijker maken en het welzijn van dieren bevorderen.

Kok Dak & Wand: specialist in stalrenovatie

Kok Dak & Wand is een familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in daken, gevels en wanden. We geloven dat je vakmanschap het beste ontwikkelt door je te specialiseren. Wij hebben ons gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw in de agrarische sector, utiliteitsbouw en industrie. Van stallen en schuren tot bedrijfshallen en magazijnen, met onze hoogwaardige dak-, wand- en gevelbekleding zorgen we voor meer efficiëntie en een strakke uitstraling.

Dakrenovatie biedt vele mogelijkheden

Wanneer u de renovatie van uw staldak aan Kok Dak & Wand overlaat, ontplooien zich voor u vele mogelijkheden.

Dakbekledingopties

U heeft de keuze tussen een dak van ongeïsoleerde golfplaten en isolerende sandwichpanelen. Met sandwichpanelen kunt u variëren in kleur, type en isolatiedikte. Voor de afwerking bieden wij diverse kleuren windveren en bijpassende goten.

Daglichtoplossingen

Optimaal gebruikmaken van daglicht brengt tal van voordelen met zich mee. Ontdek onze diverse daglichtoplossingen voor in de nok, waardoor uw stal vanuit het hoogste punt wordt verlicht. Het voordeel is dat deze over de volledige lengte van uw dak kunnen worden geplaatst.

Zonnepanelen

Wilt u met de renovatie uw stal nog duurzamer maken? Overweeg dan zonnepanelen op uw dak. Dit levert een flinke energiebesparing op. Wij kunnen \de levering en installatie van zonnepanelen op uw schuur of hal volledig voor u verzorgen.

Gevelrenovatie

Kok Dak & Wand beschikt over uitgebreide expertise in gevelrenovaties en nieuwbouw van stallen en schuren. Dankzij onze ervaring en gestroomlijnde aanpak kunnen wij een efficiënt verloop van uw bouwproces garanderen. Wij zijn volledig op de hoogte van de recente ontwikkelingen in de agrarische sector, waardoor wij u deskundig advies kunnen bieden. Kies uit een ruim assortiment geïsoleerde en ongeïsoleerde materialen, inclusief bijbehorende accessoires zoals loop- en overheaddeuren, goten en ramen. Voor natuurlijk daglicht in uw stal presenteren wij tevens diverse lichtoplossingen.

Maatwerkadvies stal renoveren: neem contact op!

Of u nu kiest voor een individuele dienst of product, of voor een complete gevel- en dakrenovatie, wij staan klaar om u te adviseren. Uw wensen en behoeften vormen de leidraad voor een op maat gemaakt advies over het renoveren van uw stal. Laat uw vaste lasten dalen en uw energielabel stijgen. Uw stal wordt meer waard en een betere werk- en leefomgeving voor mensen en dieren. Neem contact op voor persoonlijk advies of vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Kok Dak & Wand is uw betrouwbare partner in de renovatie van uw stal.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Persoonsgegevens

Privacyverklaring*
Formulier verzonden
Er is een fout opgetreden

Hulp nodig?

Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

info@kokdakwand.nl 06 - 34 37 57 81
Hulp nodig?