Middelharnis-homepage
Renovatie schuur Busch en Dam Kok Dak en Wand

Over ons

Goed geregeld


Meer dan 10 jaar ervaring, waardoor u verzekerd bent van vakmanschap.

Kostenbesparend & duurzaam


Verduurzaam uw dak en bespaar voor meer dan €1.000 per jaar aan energie- en stookkosten.

Betrouwbare partner


Meer dan 100 tevreden klanten gingen u al voor. Bekijk onze projecten.

Volledig maatwerk


Uw wensen staan centraal. Onze experts hebben uw aandacht voor de volle 100% tijdens een gratis adviesgesprek.

Over ons

Kok Dak & Wand is een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren en monteren van daken en gevels. Of het nu gaat om renovatie van een bestaande schuur, asbestsanering, of nieuwbouw van stallen of bedrijfshallen; wij gaan altijd voor de perfecte oplossing op maat. Kok Dak & Wand bestaat uit een jong team van enthousiaste medewerkers die dagelijks door heel Nederland daken en gevels leveren en monteren. Onze jarenlange ervaring draagt bij aan de snelheid en kwaliteit waarmee wij dit voor u kunnen verzorgen.

Bij Kok Dak & Wand maken we gebruik van korte lijnen, zijn we betrouwbaar en doen we wat we zeggen. Meer weten over wat we precies doen? Ga dan direct naar een van de onderstaande pagina's.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Persoonsgegevens

Privacyverklaring*
Formulier verzonden
Er is een fout opgetreden

Bakje koffie?

Kok Dak & Wand is een bedrijf met al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het leveren en monteren van geïsoleerde dak- en wandpanelen.

Elk jaar realiseren wij honderden projecten in de utiliteitsbouw en agrarische sector. Door alle diverse projecten hebben wij veel kennis opgedaan over het gebruik van de materialen en de verwerking.

We leveren en monteren in heel Nederland en bieden voor elk project een maat oplossing. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom eens een bakje koffie drinken in Uddel. Wij zijn u graag van dienst!

Hulp nodig?

Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

info@kokdakwand.nl 06 - 34 37 57 81
Hulp nodig?