Middelharnis-homepage
Renovatie schuur Busch en Dam Kok Dak en Wand

Gevelrenovatie

Eigenaren van (agrarische) panden moeten er toch een keer aan geloven: gevelrenovatie. In zulke gevallen...

Goed geregeld


Meer dan 10 jaar ervaring, waardoor u verzekerd bent van vakmanschap.

Kostenbesparend & duurzaam


Verduurzaam uw dak en bespaar voor meer dan €1.000 per jaar aan energie- en stookkosten.

Betrouwbare partner


Meer dan 100 tevreden klanten gingen u al voor. Bekijk onze projecten.

Volledig maatwerk


Uw wensen staan centraal. Onze experts hebben uw aandacht voor de volle 100% tijdens een gratis adviesgesprek.

Onze specialiteit

Kok Dak & Wand is specialist in renovaties van stallen en schuren. Hierdoor kunnen wij een professioneel en efficiënt proces garanderen. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, materialen en gevelrenovatie. Hieronder valt ook het reinigen en voegen van de gevel. Meer weten? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden betreft het renoveren van uw gevel. Wij denken graag met u mee.

De voordelen

Veel eigenaren van (agrarische) schuren en stallen, schuiven het renoveren van hun gevel op de lange baan. Logisch, want het kan een flinke kostenpost zijn. Ook heeft niet iedereen er even tijd voor. Toch raden wij u aan om dit vroeg aan te pakken. Gevelrenovatie levert u namelijk ook geld op. Zo biedt het de volgende voordelen: Een beter energielabel; Hogere waarde van het pand; Lagere vaste lasten door isolatie; Beter voorbereid op het weer; Een modern uiterlijk.

De gevelrenovatie van Kok Dak & Wand

Het leveren en monteren van daken en gevels: dat is waar wij goed in zijn. Het is daarom niet vreemd dat wij - bij Kok Dak & Wand - goed met renoveren van gevels uit de voeten kunnen. Of het nu gaat om een bestaande schuur of een bedrijfshal: wij staan voor u klaar. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers, die in heel Nederland voor u aan de slag gaan. U kunt hierbij uitgaan van jarenlange ervaring, snelheid en hoge kwaliteit. Naast het gevelrenovatie, kunt u ons ook inschakelen voor: Gevelrenovatie; Asbestverwijdering; Dakrenovatie.

Vandaag nog uw gevel renoveren?

Een gevel restylen of compleet renoveren? Iedere eigenaar van een schuur of stal krijgt hier een keer mee te maken. Op dit soort momenten wilt u natuurlijk vertrouwen op de expertise van een échte specialist. Schakel daarom vandaag nog Kok Dak & Wand in. Vraag hiervoor een offerte aan of neem contact met ons op. Dat laatste kan door te bellen naar 06-34 37 57 81 of door te mailen naar info@kokdakwand.nl. Weet u al hoe u de renovatie van uw gevel voor ogen heeft?

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Persoonsgegevens

Privacyverklaring*
Formulier verzonden
Er is een fout opgetreden

Hulp nodig?

Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

info@kokdakwand.nl 06 - 34 37 57 81
Hulp nodig?