2 � Ijsselmuiden 14

Werkvoorbereider / tekenaar

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als werkvoorbereider/ tekenaar? Bij Kok Dak & Wand hebben we een vacature voor een enthousiaste werkvoorbereider/ tekenaar. Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Als werkvoorbereider krijg je werk toegewezen van je collega van de verkoop. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld voor deze klussen.

  • Je begint met het uittekenen van de klus in AutoCAD. Op die manier heb je een duidelijk beeld van de klus en kun je de juiste maten bestellen. Het is belangrijk om nauwkeurig te communiceren met onze opdrachtgevers, zodat alles netjes wordt afgestemd.
  • Nadat het tekenwerk gereed is, kun je de materialen definitief bestellen. Hierbij stem je de planning af met onze opdrachtgevers, zodat de materialen op tijd geleverd kunnen worden.
  • Wanneer het tekenwerk klaar is, begint het bouwproces. Je stemt af met de uitvoerende collega-voorman over het werk. Gedurende het hele bouwproces onderhoud je nauw contact met deze collega en onze opdrachtgever, zodat het werk naar tevredenheid kan worden opgeleverd.

Wil je graag meer informatie over deze veelzijdige baan? Neem dan contact op met Michiel Kok via de volgende gegevens:

  • Michiel Kok
  • Telefoon: 06-34375781
  • E-mail: info@kokdakwand.nl

Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog op deze uitdagende functie!


Hulp nodig?

Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

info@kokdakwand.nl 06 - 34 37 57 81
Hulp nodig?