privacyverklaring

Privacyverklaring

Kok Dak & Wand bv verwerkt op de website persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens kunnen worden opgehaald bij het invullen van het contactformulier. Door gebruik te maken van onze producten en/of diensten stemt u in met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Privacyverklaring Kok Dak & Wand bv (versie 3 december 2018)

Kok Dak & Wand bv kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • Uw naam;
  • Uw e-mailadres;
  • Uw telefoonnummer;
  • Uw adresgegevens.

Waarom verwerken wij uw persoonsgegevens?

Kok Dak & Wand bv verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te nemen als u dat verzoekt.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

Kok Dak & Wand bv bewaart uw persoonsgegevens in het klantenbestand. De gegevens worden niet langer gebruikt en bewaard, dan strikt noodzakelijk is om de doelen realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens kunnen tevens worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Formulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen. In dit formulier gebruiken wij uw persoonsgegevens, maar alleen op basis van uw toestemming. U geeft toestemming met het verzenden van de gegevens. Wij bewaren uw informatie zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Cookies

Kok Dak & Wand bv maakt gebruik van functionele cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van de website te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. In een cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daardoor kunnen wij de bezoeker bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn, door bijvoorbeeld de domeinnamen die de bezoeker gecheckt en bewaard heeft. Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, via de browser.

Google Analytics

Om de statistieken van onze website te volgen maakt Kok Dak & Wand bv gebruik van het programma Google Analytics. Hiermee hebben we inzicht in belangrijke statistieken, zoals bezoekersaantallen, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Google Analytics maakt gebruik van een cookie, dat is een klein bestandje dat op uw computer wordt opgeslagen. Google Analytics is conform de privacywetgeving ingericht, zodat er vooraf geen toestemming nodig is van de gebruiker. Dit houdt in dat IP-adressen zijn geanonimiseerd, zodat gegevens nooit naar u of uw IP-adres te herleiden zijn.

Andere partijen

Kok Dak & Wand bv geeft uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of als de wet zegt dat dat moet. Andere bedrijven of instanties zijn bijvoorbeeld de Belastingdienst, IT-bedrijf, administratiekantoor en accountant.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Kok Dak & Wand bv

Zoerderhof 21

3888 KN Uddel

Tel: +31 6-343 757 81

E-mail: info@kokdakwand.nl 

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens Kok Dak & Wand bv heeft en wat wij daarmee doen;
  • inzage in de persoonsgegevens die wij hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Mocht u een klacht hebben dan proberen we er natuurlijk samen uit te komen. Vindt u desondanks dat Kok Dak & Wand bv u niet op de juiste manier helpt, dan heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl  wordt uitgelegd hoe u een klacht kunt indienen.

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw persoonsgegevens serieus. Wanneer er sprake is van misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste, openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen, nemen wij passende maatregelen. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om uw persoonsgegevens te waarborgen en te zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen. Indien u vermoedt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van de door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via: info@kokdakwand.nl