Middelharnis-homepage
Renovatie schuur Busch en Dam Kok Dak en Wand

Loods renoveren

Het renoveren van de loods is een slimme investering!

Kostenbesparend & duurzaam


Verduurzaam uw dak en bespaar voor meer dan €1.000 per jaar aan energie- en stookkosten.

Goed geregeld


Meer dan 10 jaar ervaring, waardoor u verzekerd bent van vakmanschap.

Betrouwbare partner


Meer dan 100 tevreden klanten gingen u al voor. Bekijk onze projecten.

Volledig maatwerk


Uw wensen staan centraal. Onze experts hebben uw aandacht voor de volle 100% tijdens een gratis adviesgesprek.

Loods renoveren

Het renoveren van de loods is een slimme investering. Door het dak, de gevel en/of de wand aan te pakken, kan de loods weer vele jaren mee. Dat scheelt een kostbaar proces van sloop en nieuwbouw. Bovendien is er bij specialist Kok Dak & Wand van alles mogelijk op het gebied van verduurzaming en modernisering van uw pand. Met onze duurzame oplossingen bespaart u fors op de energierekening en verhoogt u de efficiëntie. Laten we een plan maken voor het renoveren van uw loods: neem contact op om uw vragen en wensen te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer dan 10 jaar ervaring in renovatie van loodsen

Bij Kok Dak & Wand hebben we meer dan 10 jaar ervaring in dak- en gevelbekleding. Onze expertise hebben we voornamelijk opgedaan in de agrarische sector, de utiliteitsbouw en de industrie. Zodoende hebben we al menig loods vakkundig gerenoveerd. Onze oplossingen zijn kostenbesparend, duurzaam en volledig maatwerk. We loodsen u graag door de mogelijkheden!

Dakrenovatie

Heeft uw dak schade, is het verouderd of vertoont het tekenen van slijtage? Een dakrenovatie opent diverse mogelijkheden voor verbeterde isolatie, preciezere temperatuurregeling, effectievere ventilatie en optimalisatie van natuurlijke lichtinval. Wij hebben ruime ervaring met het renoveren van daken op loodsen en andere panden. Bij iedere maatwerkoplossing gebruiken we hoogwaardige producten die staan voor een lange levensduur.

Gevelrenovatie

Uw loods kan ongemerkt veel warmte verliezen, ook als deze volledig is afgesloten. Traditionele golfplaten laten bijvoorbeeld veel warmte door. Net als bij dakrenovatie kunnen we de gevel van uw loods renoveren met geïsoleerde sandwichpanelen. Van verschillende kanten hebben we al gehoord dat zij gemakkelijk meer dan €1.000 per jaar aan energie- en stookkosten besparen. We werken de platen af in uw bedrijfskleuren en voorzien deze desgewenst van een beschermende coating naar keuze.

Daarom kiest u voor ons!

Bij Kok Dak & Wand hebben we alles in huis om de renovatie van uw loods van A tot Z te verzorgen. Wij hebben veel van onze hoogwaardige producten op voorraad en korte lijnen met onze leverancier. Hierdoor kunnen we projecten doorgaans vlot opleveren. Laat u door ons uw loods renoveren, dat treedt u in de voetsporen van meer dan 100 tevreden klanten.

Case: loods gerenoveerd in IJsselmuiden

Het bedrijf Heass in IJsselmuiden is gespecialiseerd in paardenboxen, hondenkennels, hekwerk en stalen constructies. Onlangs hebben wij bijgedragen aan de renovatie van hun loods met kantoorgedeelte op het industrieterrein. We hebben het dak voorzien van 1230m² stalen dakplaat en een lichtstraat. Op de buitengevel hebben we circa 1365m² geïsoleerd FL1060WB wandpaneel gemonteerd. Deze renovatie toont onze expertise in hoogwaardige dak- en gevelbekleding, waarmee we de functionaliteit en de uitstraling van bedrijfspanden optimaliseren.

Benieuwd wat we nog meer hebben gerealiseerd? Bekijk onze projecten.

Laten we uw loods renoveren

Kies voor Kok Dak & Wand voor de renovatie van uw loods en treed in de voetsporen van meer dan 100 tevreden klanten. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over uw renovatievragen en -wensen, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Laten we uw loods renoveren tot een duurzame, efficiënte en moderne loods die aan al uw verwachtingen voldoet.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Persoonsgegevens

Privacyverklaring*
Formulier verzonden
Er is een fout opgetreden

Hulp nodig?

Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

info@kokdakwand.nl 06 - 34 37 57 81
Hulp nodig?