Middelharnis-homepage

Kok Dak & Wand heeft alle kennis in huis over renovaties en nieuwbouw van stallen of schuren. Door onze ervaring en werkwijze kunnen wij u een efficiënt verloop van uw bouwproces garanderen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de agrarische sector, zodat wij u van een deskundig advies kunnen voorzien. Wij hebben een ruime keuze tussen geïsoleerde en ongeïsoleerde materialen en kunnen ook bijbehorende accessoires leveren zoals loop- en overheaddeuren, goten en ramen. Voor natuurlijke daglicht in uw stal bieden wij daarnaast verschillende lichtoplossingen.

In een adviesgesprek bespreken we graag de vele mogelijkheden zodat we u de meest perfecte oplossing op maat kunnen aanbieden.

Schuur vervangen dak agrarisch.jpg

Voordelen

  • Uw vaste lasten dalen door een betere isolatie
  • Uw pand krijgt een beter energielabel
  • Uw pand wordt meer waard
  • U bent voorbereid op slechte weersomstandigheden
  • Uw pand oogt weer als nieuw

Offerte aanvragen

H. van Hierden

IJselmuiden

Heass Metaal (4).jpg
Heass Metaal (2).jpg
Heass Metaal-18764.jpg

Heass IJselmuiden

Heass is het bedrijf van Henri van Hierden. Het bedrijf is een erkend specialist in paardenboxen, hondenkennels, hekwerk en stalen constructies. Sinds 1997 is het bedrijf gevestigd op industrieterrein Spoorlanden te IJsselmuiden. Kok Dak & Wand heeft het nieuwe bedrijfspand voorzien van dak- en gevelbekleding. Op het dak is 1230m² stalen dakplaat en een lichtstraat gemonteerd. Op de buitengevel is circa 1365m² geïsoleerde FL1060WB wandpaneel gemonteerd. Projecten

Wij zijn trots op onze klanten. Bekijk hier een greep uit onze projecten en laat u inspireren! Wilt u meer projecten bekijken? Dat kan via onze projectenpagina.

busch-en-dam
Busch en Dam
Uitgeest
busch-en-dam
Communicatieweg Uitgeest
communicatieweg-uitgeest
Heass IJselmuiden
heass-ijselmuiden
Stoppelveldseweg Heeswijck Dinter
stoppelveldseweg-heeswijck-dinter
Pluimvee stal Van Herpen
pluimvee-stal-van-herpen

Hulp nodig?

Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

info@kokdakwand.nl 06 - 34 37 57 81
Hulp nodig?