Header asbest
header-asbest
Wij helpen u graag met de

Asbestverwijdering

Vraag direct een offerte aan

Asbestverwijdering

Asbestdaken verweren in de buitenlucht. Hoe ouder een asbestdak, hoe groter de kans dat asbestvezels vrijkomen in uw leefomgeving. Het is daarom verstandig om uw asbestdak te verwijderen. Heeft u asbest in uw schuur of stal? Kok Dak & Wand verwijdert uw asbest(platen) en renoveert uw daken en wanden. Met een ruime keuze uit geïsoleerde of ongeïsoleerde panelen bieden wij de perfecte oplossing op maat voor uw renovatie. Asbestverwijdering? Vraag een offerte aan!

Bij het verwijderen van asbest hebben wij een standaard werkwijze, die wij op basis van de situatie en van uw voorkeuren kunnen aanpassen. Als eerste komen wij bij u langs om de situatie in kaart te brengen en om uw dak op te meten. Op basis daarvan ontvangt u van ons een voorstel voor asbestverwijdering. De volgende stap is het opstellen van een asbestinventarisatierapport, zodat we zeker weten dat het om asbest gaat, en zodat we de omvang kunnen inschatten. Vervolgens regelen wij de sloopmelding bij uw gemeente. Als alles akkoord is, beginnen we met de asbestsanering. Afhankelijk van de grootte saneren wij de asbest binnen 1 dag. Na het saneren wordt het dak vrijgegeven door een geaccrediteerd laboratorium, waarna wij starten met de montage van een nieuw dak en/of gevel. Doordat wij ook de montage verzorgen, bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld! Indien gewenst kunnen wij ook zonnepanelen installeren.

Asbest afbeelding2.jpg
Asbest afbeelding1.jpg

WAT Moet u weten voor asbestverwijdering

Het verwijderen van asbest moet verzorgd worden door een erkend asbestverwijderingsbedrijf (SC 530 gecertificeerd).
Een asbestinventarisatierapport en sloopmelding bij uw gemeente is verplicht, hierin wordt het soort asbest, de hoeveelheid en waar het asbest zich bevindt vermeld. Het rapport blijft 3 jaar geldig. Wilt u het dak vervangen voor nieuwe golfplaten, dakplaten of sandwichpanelen?

Kok Dak & Wand kan het gehele traject van A tot Z voor u verzorgen. Zo heeft u één aanspreekpunt en bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld! Uw dak meteen verduurzamen? Wij kunnen uw dak voorzien van zonnepanelen.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor asbestverwijdering!

Direct Offerte Aanvragen

Hulp nodig?

Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

info@kokdakwand.nl 06 - 34 37 57 81
Hulp nodig?