Middelharnis-homepage
Renovatie schuur Busch en Dam Kok Dak en Wand

Dak renoveren

Repareren is vaak goedkoper dan volledig vervangen: daarom kiezen veel bedrijven ervoor om hun daken...

Goed geregeld


Meer dan 10 jaar ervaring, waardoor u verzekerd bent van vakmanschap.

Kostenbesparend & duurzaam


Verduurzaam uw dak en bespaar voor meer dan €1.000 per jaar aan energie- en stookkosten.

Betrouwbare partner


Meer dan 100 tevreden klanten gingen u al voor. Bekijk onze projecten.

Volledig maatwerk


Uw wensen staan centraal. Onze experts hebben uw aandacht voor de volle 100% tijdens een gratis adviesgesprek.

Dakrenovatie


Het renoveren van stallen en schuren. Daar is Kok Dak & Wand in gespecialiseerd. Hier valt ook het renoveren van daken onder. Een duurzame investering, die zich gegarandeerd weer terugbetaalt. Wij gebruiken namelijk producten van hoge kwaliteit. Hiermee geniet u van een lange levensduur. Daarnaast komen wij - bij het verbouwen van uw dak - ook graag aan uw wensen tegemoet. Zo kunt u naast de beplating ook voor aanvullende opties kiezen, zoals: isolatie, nokken en lichtstraten. Samen stellen wij het perfecte dak samen.

De voordelen

Het laten renoveren (en isoleren) van een dak biedt u - als bedrijfseigenaar - veel voordelen en mogelijkheden. Zo kunt u bij het verbouwen van uw dak kiezen voor een betere isolatie, temperatuurregeling, ventilatie en lichtinval. Voordelen van dakrenovatie zijn, onder andere: Lagere, vaste lasten; Uw pand wordt meer waard; Voorbereid op weersomstandigheden; Uw pand oogt weer als nieuw; Een beter energielabel.

Uw dak verbouwen met Kok Dak & Wand

Het leveren en monteren van daken en gevels. Dat is waar de kracht van Kok Dak & Wand ligt. Wij renoveren dan ook regelmatig daken binnen de agrarische sector, de utiliteitsbouw en de industrie. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten, die in heel Nederland voor u klaarstaan. Hierbij profiteert u van jarenlange ervaring, snelheid en een hoge kwaliteit. Naast de renovatie van uw dak, kunt u bij ons terecht voor: 

Binnenkort uw dak renoveren?

Schade. Ouderdom. Slijtage. Daken krijgen door de jaren heen veel te verduren. Renovatie van uw dak kan dan uitkomst bieden. De specialisten van Kok Dak & Wand staan graag voor u klaar. Dus: wilt u uw dak renoveren en misschien zelfs isoleren? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 06 - 34 37 57 81 of door te mailen naar info@kokdakwand.nl. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak: wij renoveren het graag voor u.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Persoonsgegevens

Privacyverklaring*
Formulier verzonden
Er is een fout opgetreden

Hulp nodig?

Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

info@kokdakwand.nl 06 - 34 37 57 81
Hulp nodig?