Header asbest

Goed geregeld


Meer dan 10 jaar ervaring, waardoor u verzekerd bent van vakmanschap.

Kostenbesparend & duurzaam


Verduurzaam uw dak en bespaar voor meer dan €1.000 per jaar aan energie- en stookkosten.

Betrouwbare partner


Meer dan 100 tevreden klanten gingen u al voor. Bekijk onze projecten.

Volledig maatwerk


Uw wensen staan centraal. Onze experts hebben uw aandacht voor de volle 100% tijdens een gratis adviesgesprek.

Asbest verwijderen Ens

Asbestdaken verweren in de buitenlucht. Hoe ouder een asbestdak, hoe groter de kans dat asbestvezels vrijkomen in uw leefomgeving. Het is daarom verstandig om uw asbestdak in Ens te laten verwijderen. Heeft u asbest in uw schuur of stal? Kok Dak & Wand verwijdert uw asbest(platen) en renoveert uw daken en wanden. Met een ruime keuze uit geïsoleerde of ongeïsoleerde panelen bieden wij de perfecte oplossing op maat voor uw renovatie.

Onze werkwijze


Bij het verwijderen van asbest in Ens hebben wij een standaard werkwijze, die wij op basis van de situatie en van uw voorkeuren kunnen aanpassen. Als eerste komen wij bij u langs om de situatie in kaart te brengen en om uw dak op te meten. Op basis daarvan ontvangt u van ons een voorstel. De volgende stap is het opstellen van een asbestinventarisatierapport, zodat we zeker weten dat het om asbest gaat, en zodat we de omvang kunnen inschatten. Vervolgens regelen wij de sloopmelding bij uw gemeente, de gemeente Noordoostpolder. Als alles akkoord is, beginnen we met de asbestsanering. Afhankelijk van de grootte saneren wij de asbest binnen 1 dag. Na het saneren wordt het dak vrijgegeven door een geaccrediteerd laboratorium, waarna wij starten met de montage van een nieuw dak en/of gevel. Doordat wij ook de montage verzorgen, bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld! Indien gewenst kunnen wij ook zonnepanelen installeren.

Asbest verwijderen in Ens: goed om te weten

Het verwijderen van asbest in Ens moet verzorgd worden door een erkend asbestverwijderingsbedrijf (SC 530 gecertificeerd). Een asbestinventarisatierapport en sloopmelding bij uw gemeente is verplicht, hierin wordt het soort asbest, de hoeveelheid en waar het asbest zich bevindt vermeld. Het rapport blijft 3 jaar geldig. Wilt u het dak vervangen voor nieuwe golfplaten, dakplaten of sandwichpanelen? Kok Dak & Wand kan het gehele traject van A tot Z voor u verzorgen. Zo heeft u één aanspreekpunt en bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld! Uw dak meteen verduurzamen? Wij kunnen uw dak voorzien van zonnepanelen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

De asbestverwijdering van Kok Dak & Wand

Asbest: iedereen weet dat deze stof slecht voor onze gezondheid is. Toch zien het materiaal nog vaak in de oudere stallen en schuren in Ens terug. Hoog tijd om deze asbest te laten saneren of verwijderen dus. Schakel hiervoor de specialisten van Kok Dak & Wand in. Wij zijn SC 530 gecertificeerd. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 - 34 37 57 81 of te mailen naar info@kokdakwand.nl. Wanneer laat u het asbest van uw dak in Ens verwijderen?

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Persoonsgegevens

Privacyverklaring*
Formulier verzonden
Er is een fout opgetreden

Hulp nodig?

Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

info@kokdakwand.nl 06 - 34 37 57 81
Hulp nodig?