Renovatie schuur dak en gevel
Oplossingen voor de

Agrarische sector

Direct een offerte aanvragen

Agrarisch

Gaat u nieuwe schuren bouwen of wilt u uw schuren uitbreiden of juist renoveren? Dan denkt Kok Dak & Wand graag met u mee! Met onze ruime ervaring in en kennis van de agrarische sector geven we een deskundig advies over wat het beste bij u en uw situatie past.

Kok Dak & Wand heeft alle kennis in huis over renovaties en nieuwbouw van stallen of schuren. Door onze ervaring en werkwijze kunnen wij u een efficiënt verloop van uw bouwproces garanderen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de agrarische sector, zodat wij u van een deskundig advies kunnen voorzien. Wij hebben een ruime keuze tussen geïsoleerde en ongeïsoleerde materialen en kunnen ook bijbehorende accessoires leveren zoals loop- en overheaddeuren, goten en ramen. Voor natuurlijke daglicht in uw stal bieden wij daarnaast verschillende lichtoplossingen.

In een adviesgesprek bespreken we graag de vele mogelijkheden zodat we u de meest perfecte oplossing op maat kunnen aanbieden.

Schuur vervangen dak agrarisch.jpg

Tips

  • Zorg altijd voor een goed geïsoleerd dak. Hierdoor worden grote temperatuursverschillen voorkomen en gaat het welzijn van het vee erop vooruit.
  • Daglicht in uw stal uiteraard ook belangrijk. Wij bieden hier verschillende opties voor aan.
  • Kies bij de montage van de sandwichpanelen altijd voor RVS bevestigingsmaterialen. Dit geeft een strakker resultaat.
  • Moet uw stal goed bestand zijn tegen ammoniak? Kies dan voor een Agricoat coating aan de binnenzijde.
  • Kies in de meeste gevallen voor een van de standaard kleuren. Afwijkende kleuren vallen vaak aanzienlijk duurder uit.

Hulp nodig?

Heeft u vragen? Ik help u graag verder!

info@kokdakwand.nl 06 - 34 37 57 81
Hulp nodig?